Bestellen

Bestelling

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden. In drukke periodes kan het voorkomen dat de verzender iets langer nodig heeft om de producten bij u te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd.

Na de bestelling ontvangt u altijd een email met een track&trace link. Via deze link kunt u de zending volgen en zien wanneer de levering is gepland.

Alle producten worden gratis verzonden.

Wilt u meerdere producten tegelijkertijd bestellen?

Uw bestelling wordt geleverd wanneer alle bestelde producten gereed zijn voor levering. Als we besluiten uw bestelling in meer dan 1 zending te bezorgen, hoeft u geen extra verzendkosten te betalen. Alle producten worden gratis verzonden.

Als uw bestelling op verschillende momenten bezorgd wordt, ontvangt u ook per bezorging een track&trace bericht. Hiermee kunt u dan zien wanneer, welke zending wordt bezorgd.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

De verzendservice stuurt een bevestiging met de geplande leverdatum door. U vindt deze datum op de orderbevestiging. De bezorgdagen zijn van maandag tot zaterdag. Levering is niet mogelijk op zon- en feestdagen. U kunt de tijd helaas niet zelf selecteren, de koerier stelt een schema op en informeert met een tijdvenster van 3-4 uur.
Op de ochtend van de geselecteerde dag ontvangt u een bericht van de verzender over de verwachte levertijd.

Opmerking: levering is dan vast en deze kan niet meer worden gewijzigd.

 

Garantie

Wij gaan er niet van uit, maar het kan gebeuren dat er iets mis is met uw artikel. In alle gevallen gaan we ons best doen dit voor u op te lossen. Neem voor garantie contact op met onze klantenservice: info@zaandambicycle.nl. Dit kan via telefoon, maar kan ook door het sturen van een email. Houdt uw ordernummer of factuurnummer bij de hand, die hebben we nodig om u snel te kunnen helpen. Graag foto’s mee sturen, dan helpt dit en kunnen we u nog sneller helpen.

Standaard 1 jaar garantie

Zaandam bicycle hanteert standaard 1 jaar garantie. Heeft het product schade of gaat het eerder stuk dan normaal. Dan is de garantieperiode van toepassing. Neem contact met ons op en we kijken gezamenlijk naar een passende oplossing.

Uitzonderingen garantie

Helaas kunnen we niet op ieder artikel dat we verkopen die lange standaard garantieperiode geven. Voor bepaalde artikelen gelden er een afwijkende garantieperiode. Zo kan er voor bijvoorbeeld showroommodellen een andere (kortere) garantieperiode worden gehanteerd. Bij deze artikelen krijgt u vaak een flinke korting, maar dan wel met een kortere maar heel redelijke garantietermijn. Ook bij producten waarvan redelijkerwijs een andere garantieperiode mag worden verwacht, kan een afwijkende garantieperiode worden gehanteerd. Maakt u zich geen zorgen, bij deze producten staat de afwijkende garantieperiode duidelijk en expliciet bij het product vermeld (ook op uw factuur).